|
||||
|
||||
"שצ'ופק" אכן נשמע קצת כמו "בבלה" וכל מיני מקומות שמגישים אוכל ביתי אשכנזי. אבל כנראה שזה סתם שמו של המייסד. בערבי חול יש שם אפילו תור בחוץ, של אנשים שממתינים לאכול דגים בגריל או קלמארי מטוגן וכו'. סלט איקרא נפלא, סלט חצילים מצוין, שירות מהיר ובלי יומרות. _______________ ברקת, מרגישה כמו ג. יפית, לא מאמינה שנפתח לה התיאבון עם דלקת גרון שכזו. |
|
||||
|
||||
אני רואה. מעניין שהדעות נחלקות שני שליש בעד, שליש נגד, וכמעט אף אחד לא באמצע. |
|
||||
|
||||
קצת מפתיע, אבל כשחושבים על זה, איזה תמריץ יש לכתוב תגובה בינונית ("היינו, אכלנו, שבענו, הלכנו")? להבדיל, תגובה חיובית נכתבת כהמלצה, ותגובה שלילית כהזהרה. זה ההבדל בין מבקר מקצועי (שמחוייב לפרסם ביקורת, ולעמוד מאחוריה) לבין מבקר בהתנדבות (שמפרסם רק שיש לו משהו "קיצוני" להגיד). עדיין, אפשר להשוות לכוכב ים (http://www.rest.co.il/see_review.asp?ItemCode=152) או לכחול (http://www.rest.co.il/see_review.asp?ItemCode=153) או אפילו לימה (http://www.rest.co.il/see_review.asp?ItemCode=1996). |
|
||||
|
||||
אוה, ואגב - תראו את האלמונים: מציעים להם ארוחה ב200 ש"ח חופשי במסעדה, כל שעליהם לעשות הוא להסכים עם ערן - והם לא רוצים. והם לא רוצים. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |