רזי ביקוע הגרעין 2559
לרגל ט"ו בשבט: כיצד מקלפים אגוזים וגרעינים באופן תעשייתי?
אגוזי מלך, פקאן, ברזיל, לוז, שקדים וצנוברים, קלופים.
(צילום: מערכת האייל הקורא, באדיבות "סוידאן" חיפה)
ירדן ניר־בוכבינדר תוהה על אגוזי פקאן ומלך, שקדים, בוטנים, גרעיני חמניות ודלעת, צנוברים, פיסטוקים, ועוד: כשאנחנו קונים אותם במשקל מפוצחים ומקולפים, איך עשו את זה? האם אותה טכניקה משמשת לכל הסוגים? האם אפשר לחקות זאת במטבח הביתי (עם הקליפה הם נשמרים טוב יותר), ואם כן, למה לא מספרים לנו את זה?
קישורים
ירדן ניר־בוכבינדר
פרסום תגובה למאמר

פרסומים אחרונים במדור "שאל ת'אייל"


הצג את כל התגובות | הסתר את כל התגובות

  לגבי פקאנים • ראובן • 20 תגובות בפתיל
  לחץ אוויר • carpe_diem • 13 תגובות בפתיל
  אז ככה: • ישי
  יש מפעל כזה • נתנאל • 2 תגובות בפתיל
  בעניין פיצוחים וסדר ט''ו בשבט • זיו • 2 תגובות בפתיל
  גרעיני חמניות (לפחות) • רן בר-יעקב • 4 תגובות בפתיל
  איך לפעמים • ישי
  ואיפה המאמר? • רועי • 2 תגובות בפתיל

חזרה לעמוד הראשי פרסום תגובה למאמר

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים